Contact
Menu
Flowjob

De vraag

Let’s talk about sex baby, let’s talk about you and me… We zijn er zeker van dat je meteen aan het meezingen bent. Maar erover babbelen is iets anders, hè? StuBru vond het hoog tijd dat er wat opener gepraat kon worden over wat er tussen de lakens of op de achterbank gebeurt. Daarom vroegen ze ons om een contentreeks te bedenken met Instagramfenomeen Flo Windey voor hun YouTube-kanaal

 

Ons antwoord

Flowjob werd een vijfdelige reeks waarin bekenden en minder bekenden geen vijgenblad voor de mond namen en heel open kwamen praten over hun seksleven. Met verhalen die uit het leven gegrepen waren; eerlijk, openhartig en vooral zonder filter. De reeks gaf een relativerend inzicht in het seksleven van jonge mensen en droeg op die manier bij aan het open debat over - op het eerste gezicht - moeilijke thema’s. De eerste vijf afleveringen verschenen in het najaar van 2019 en werden samen meer dan 740.000 keer bekeken. Toen waren onder meer radio- en televisiegezicht Julie Van den Steen en bosslady Jitske Van de Veire te gast. 

En StuBru? Die wilden graag nog eens. Daarom werken we nu aan de tweede reeks waarbij vragen van jongeren centraal staan. Via een anonieme rondvraag waarin ze antwoord geven op de meest uiteenlopende vragen zoals ‘Heb je ooit getwijfeld aan je geaardheid?’, ‘Heb je al ooit een speeltje gebruikt?’ Onder andere cartooniste Christina De Witte (Chrostin) en De Morgen-journaliste Katrin Swartenbroux komen hierin aan bod (enfin, in bed).