Contact
Menu

Beestig nestelt zich bij elke dierenliefhebber in de zetel

Tot voor kort kon elke dierenvriend het beamen: wie met een vraag over zijn of haar huisdier te rade ging op het internet, kwam binnen de kortste keren terecht in een kluwen van weinig onderbouwde tips & tricks van iets te trotse baasjes, vooral op buitenlandse fora. En dat terwijl je soms gewoon van een expert wil horen waarom je kat zo boos is op een komkommer. 

Meer
Beestig

Nooit meer de vraag ‘Wat eten we vandaag?’ dankzij Dagelijkse kost

In 2010 was het tv-landschap vergeven van de kookprogramma’s. En toch zaten we bij Hotel Hungaria op onze honger. Tijd om het anders te doen, vonden wij. Iets minder cliché maar vooral iets wat een pak dichter stond bij de modale, hongerige mens.

Meer
Jeroen

Hoodie steekt de Brusselse ket in Ketnet

Likes! Likes! MEER LIKES! Jongeren zijn tegenwoordig ongezond vaak met hun online imago bezig. We willen jongeren inspireren om dichter bij zichzelf te blijven. 

 
Meer
Hoodie

Olly Wannabe laat ouders en kinderen samen lachen

Olly Wannabe kwam uit de mouw toen Hotel Hungaria na het succes van Dagelijkse kost en Groenland een lifestyleprogramma voor kinderen wilde maken. Een programma waar je ook als ouder met plezier voor blijft plakken.

 
 
 
Meer
Olly Wannabe

Onze Natuur laat je het wilde België ontdekken

Iedereen schreeuwt het uit voor de klimaatopwarming. Wij willen een andere en positieve strategie proberen. Minder luid maar met evenveel impact. Zonder doemscenario's en dreigementen maar wel met de allermooiste beelden en strafste verhalen die we kunnen maken van de natuur. Planet Earth maar dan om de hoek. Met deze strategie willen we Belgen hun ogen openen en hen zo fier maken op de Belgische natuur dat ze deze spontaan beter gaan beschermen. 

Meer
Onze Natuur

De Helden krijgen alle kinderen buiten

Jeugdhelden. We hebben er als kind allemaal naar opgekeken; die ene geweldige scoutsleidster die echt alles kon, die fantastische turnleraar, die knappe skater ‘van het zesde’. Door hen verlegden we onze grenzen, kropen we tóch over die apenbrug of durfden we plots wel op het podium te staan. 
 

 
 
Meer
Helden

Zen zonder zorgen om je te strakke broek dankzij Iedereen Yoga

Yoga is een van de snelst groeiende sporten in België en Nederland. Yogastudio’s poppen als paddenstoelen uit de grond en online scoor je met een neerwaartse hond of een halve duif meteen een massa likes. Maar durft iedereen wel zo’n hippe fancy schmansy yogastudio binnenstappen?

 
 
Meer
Iedereen Yoga

Hebben we je aandacht?

Jij ook die van ons! Contacteer ons en ontdek wat we samen voor jouw merk kunnen doen. 

 
Let's do this!