Contact
Menu

Content & Creatie

Wanneer de strategie bepaald is, gaan we op zoek naar het best mogelijke verhaal. Een authentiek, inspirerend verhaal dat voor een emotionele connectie met de consument zorgt. Een verhaal dat we zelf maken of in co-creatie met onze klanten.

 
 
 
 
Content & Creatie

Schrijven en herschrijven, zelfs zonder woorden?

Als geboren verhalenvertellers weten we dat het gevecht om aandacht vandaag niet gewonnen wordt door verhalen die vanuit een ivoren toren vertrekken, maar wel door inspirerende, authentieke verhalen die de emotionele connectie tussen merk en consument weer aanhalen. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we ze aan tot actie. Wanneer je als merk wil verbinden met je publiek, moet je menselijkheid toevoegen. En dat is wat we samen willen bereiken. Verhalen die leiden tot meer awareness, tot specifieke conversies, en zoveel meer.

 

Onze verhalen komen daarom in verschillende vormen, aangepast aan de specifieke noden van de luisteraars. Via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts en zelfs gaming, winkelinrichting en e-commerce. We zorgen ook voor storytelling via VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Want storytelling is nu eenmaal veel meer dan een verhaal vertellen.

 

Het is de combinatie van sterke content, strategie en een mix van de juiste kanalen en de perfecte SEA en SEO die mensen in de armen van een merk laat vallen. Maar daar stopt het niet. Want we weten allemaal dat het niet alleen het verhaal zelf is waardoor je aan iemand zijn lippen hangt, maar ook hoe het verteld wordt, en door wie. Daarom worden deze verhalen op een kostenefficiënte manier tot leven gebracht door mensen met jarenlange expertise in storytelling. Producers, copywriters, regisseurs, creatieven, fotografen, en designers bundelen hun krachten om een mooi en authentiek product te leveren.