Contact
Menu

Zen zonder zorgen om je te strakke broek dankzij Iedereen Yoga

Yoga is een van de snelst groeiende sporten in België en Nederland. Yogastudio’s poppen als paddenstoelen uit de grond en online scoor je met een neerwaartse hond of een halve duif meteen een massa likes. Maar durft iedereen wel zo’n hippe fancy schmansy yogastudio binnenstappen?

 
 
Iedereen Yoga

Het merk

Iedereen Yoga wil er letterlijk zijn voor iedereen. Ook voor wie geen zin heeft om in een strak pakje allerhande knopen in zijn/haar lijf te leggen tussen mensen die je nog nooit gezien hebt. Op een online platform kan je zes exclusieve masterclasses volgen, waar je ook bent. En waar je jezelf ook goed voelt. De lessen worden gegeven door the one and only Ingeborg Sergeant. Ingeborg is intussen al jaren yoga- en meditatielerares en coach in zelfontwikkeling. Niemand beter of toegankelijker dan zij om onze lessen te geven.

 

Doelgroep

Iedereen die zin heeft om met yoga te beginnen. Of je er nu het lijf voor hebt of net niet. Of je het wil doen in een peperduur pakje of niet. Of je het tussen drie kinderen wil doen of tijdens je lunchpauze met een kat op je hoofd, iedereen is welkom.

Touchpoints

Op je smartphone, tablet, televisie, laptop… Je kan de lessen o-ver-al volgen. Behalve in een volle yogastudio uiteraard.