Contact
Menu

Branding & Design

Elk merk heeft een eigen karakter, eigen waarden en een eigen geschiedenis. De combinatie hiervan is even uniek als een vingerafdruk. Onze branding- en designafdeling heeft als missie om de identiteit van een merk te ontvouwen en een merkstrategie te ontwikkelen die het merk als gegoten zit. 

 
 
 
Branding & Design

Elk merk strak in ’t pak

Onze branding- en designafdeling heeft als missie om de identiteit van een merk te ontvouwen en een merkstrategie te ontwikkelen die het merk als gegoten zit. Vertrekkend vanuit een heldere brandingstrategie die we samen bepalen en die zo dicht mogelijk bij de kern van het merk ligt. Om ervoor te zorgen dat het uiterlijk van een merk ook perfect weergeeft waar dat merk voor staat. Zo word je als merk beter en sneller herkend, bereik je meer klanten en ben je sneller zichtbaar

 

Of het nu een logo, flyer, webcopy, content, winkelinrichting, sociale media post of foto is, in één oogopslag moet de consument begrijpen wie er tegen hem spreekt. Daarom ontwikkelen we een consistent brandbook waar iedereen die het merk vertegenwoordigt, meteen mee aan de slag kan. Van designer tot leverancier en personeel aan de kassa. Met strakke definities rond logogebruik, lettertypes, kleuren, lay-out en tone of voice. En vooral: in mensentaal.