Contact
Menu

Wat stoefkruiden op de BBQ voor AVEVE

Aveve

De vraag

AVEVE wil mensen inspireren om de handen uit de mouwen te steken en samen iets te beleven. En de jongere generatie ook in beweging krijgen. Daarom zocht AVEVE een creatieve manier om zijn online awareness te boosten

 

Ons antwoord

De beste manier om jongeren hier warm voor te maken? Gewoon de BBQ aansteken! Drie deelnemers gingen drie verschillende BBQ-challenges aan. Hun grollen en grillen werden gefilmd en gedeeld op de Facebookpagina en het YouTubekanaal van AVEVE als inspiratie voor hun volgers. 
De beelden van sudderend vlees en gezellige momenten samen met familie en vrienden deden kijkers instant watertanden. Want zien barbecueën, doet barbecueën. Niet alle pogingen van de deelnemers liepen van een leien dakje, maar we lieten ze niet in hun eigen vet sudderen. De AVEVE-coach stond hen bij met hand en tang en gaf ook alle volgers een pak tips en tricks om hun BBQ nog beter te maken.

Resultaat

231.300 views op Facebook, 326.900 video views en evenveel kijkers die op hete kolen zaten om hun eigen BBQ aan te steken.